Yhdysvaltojen MLS-sarjan yksi puhutuimpia pelaajia jo pidemmän aikaa on ollut Ricardo Pepi. Vasta 18-vuotias kärkipelaaja on seuransa FC Dallasin suurimpia tähtiä.

Tällä kaudella hän viimeisteli 31 kamppailussa 13 maalia. Yhdysvaltojen A-maajoukkueessa Pepi on ehtinyt esiintyä seitsemän kertaa ja näissä verkko on heilunut kolmesti.

Edellisen kerran syyskuussa MM-karsintaottelussa Hondurasia vastaan. Pepin siirtoa Euroopan suursarjoihin on pidetty vain ajan kysymyksenä.

Siirtogurunakin tituleerattu toimittaja Fabrizio Romano kertoo omiin lähteisiinsä vedoten, että Saksan Bundesliiga tulisi olemaan yhdysvaltalaisen uusi sarja.

Serie A:n Juventus ja AC Milan ovat olleet 185 senttisen kärkipelaajan kintereillä jo yli vuoden.

Romanon mukaan Pepin agentti on käynyt useita keskusteluja ympäri Eurooppaa. Muun muassa Real Madrid on ollut kiinnostunut nuoresta hyökkääjästä. Myös Valioliigan Wolverhampton haluaa Pepin riveihinsä.

Valinta on kuitenkin kohdistumassa Saksaan. Romanokaan ei osaa mainita joukkuetta, mutta Bayern München olisi varmasti aika turvallinen arvaus.

FC Dallas ja Bayern ovat yhteistyöseuroja jo ennestään. Ricardo Pepi muun muassa harjoitteli müncheniläisten vahvuudessa viime kesänä.