Liverpoolin ykköstähti Mohamed Salah purskahti nauruun kysyttäessä Ballon d’Or -sijoituksestaan

© Kuva: Getty Images

Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salah purskahti nauruun, kun häneltä kysyttiin keskiviikkona sijoituksestaan maailman parhaan pelaajan äänestyksessä.

France Footballin jakama Ballon d’Or -palkinto annettiin tänä vuonna Argentiinan maajoukkueen ja Paris Saint-Germainin Lionel Messille, joka on voittanut kultaisen pallon itselleen ennätykselliset seitsemän kertaa.

Valinta on herättänyt runsaasti keskustelua, sillä monet uskoivat Bayern Münchenin puolalaiskärjen Robert Lewandowskin voittoon. Myös Messi sanoi, että France Footballin tulisi antaa Lewandowskille viime vuoden Ballon d’Or, joka jäi jakamatta koronaviruspandemian takia.

– Kaikki tietävät ja ovat samaa mieltä siitä, että olisit voittanut tämän viime vuonna. Mielestäni France Footballin pitäisi antaa sinulle vuoden 2020 Ballon d’Or. Kaikki tietävät, että ansaitset sen, ja sinulla pitäisi olla se kotona.

Myös egyptiläistähti Salahin jääminen seitsemännelle sijalle on aiheuttanut ihmetystä. Salah ei ole juhlinut tänä vuonna mestaruuksia Liverpoolin tai Egyptin kanssa, mutta monien mielestä hän on ollut yksilötasolla parempi kuin äänestyksessä paremmin sijoittuneet pelaajat.

Keskiviikkona Salah viimeisteli kaksi maalia Evertonin verkkoon, kun Liverpool voitti paikallisvastustajansa Valioliigassa 4-1. Kuluvalla kaudella Salah on pelannut Liverpoolissa 19 ottelua tehden niissä yhteensä 19 maalia ja syöttäen seitsemän.

Everton-ottelun jälkeen häneltä kysyttiin Amazonin haastattelussa, mitä mieltä hän on seitsemännestä sijastaan Ballon d’Or -äänestyksessä. Toimittaja ei kuitenkaan saanut esitettyä kysymystään loppuun, kun Salah purskahti jo nauramaan.

– Ei kommenttia, minulla ei ole kommentoitavaa siitä, sanoi Salah ja pudisteli päätään naureskellen (katso video).

Toimittaja huomautti, että tätä menoa Salah on varmasti korkeammalla ensi vuoden äänestyksessä.

– Toivottavasti. Ei sitä koskaan tiedä, sanoi Salah ja kiitti haastattelusta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.