Jack Grealish siirtyi kesällä Aston Villasta Manchester Cityyn.

Manchester City maksoi hänestä noin sadan miljoonan euron siirtosumman.

26-vuotiaan Grealishin tehot ovat olleet kortilla syyskauden aikana. Grealish on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 20 ottelussa, joissa on syntynyt kolme maalia ja kolme maalisyöttöä.

Grealish tiedostaa, että hänen on parannettava peliesityksiään. Sopeutuminen ottaa oman aikansa.

– Tähän mennessä olen pelannut hyvin, mutta minulla on vielä paljon enemmän annettavaa. Täällä pelaaminen on ollut vaikeampaa kuin odotin. Olen vielä opettelemassa ja sopeutumassa uuteen ympäristöön. Olen kuullut, että joillain pelaajilla on kestänyt vuosi sopeutua Manchester Cityyn. Kenties se ottaa minultakin vuoden. Ensi vuonna haluan tehdä enemmän maaleja, Grealish vakuutti Sky Sportsille.

– On hullua, miten korkea vaatimustaso täällä on niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Se on uskomatonta ja siksi Manchester City on menestynyt niin hyvin viime vuosina.

Grealish kertoi ymmärtävänsä, miksi hän on saanut kritiikkiä syyskauden peliesityksistään.

– Sadan miljoonan euron hintalapun vuoksi ihmiset miettivät, olenko sen arvoinen, kun pelaan muutaman huonomman ottelun. Ihmiset kysyvät, miksen tee maaleja tai miksen anna maalisyöttöjä. Ymmärrän sen, mutta minun on arvostettava sitä, miten paljon seura maksoi minusta ja odotan olevani sen rahan arvoinen maaleilla ja pokaaleilla.

Lähde: MARCA