Bayern München voitti tiistai-iltana Stuttgartin vieraskentällä tyylipuhtaasti 5-0. Serge Gnabry iski hattutempun ja syötti kummatkin Robert Lewandowskin maalit.

Bayern johtaa Bundesliigaa yhdeksän pisteen erolla yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Borussia Dortmundiin.

Marc Roca pääsi tiistaina ensimmäistä kertaa Bayernin avauskokoonpanoon tällä kaudella 25-vuotias Roca pelasi ottelussa 75 minuuttia.

Espanjalaispelaaja on jäänyt Julian Nagelsmannin alaisuudessa täysin olemattomalle vastuulle, mutta onnistui vakuuttamaan valmentajansa tiistaina. Nagelsmann kiitteli Rocaa peliesityksestään.

– Kehuin julkisesti hänen peliesitystään pukukopissa. En yleensä kehu yksittäisiä pelaajiani muiden edessä, mutta mielestäni Roca ansaitsi sen tänään. Tiedämme, että hän on hyvä pelaaja, mutta vaikutuin siitä, miten hän taisteli ja antoi kaikkensa.

– Rakastan pelaajia, jotka osoittavat valmentajan olleen väärässä valintojensa kanssa, Nagelsmann viittasi Rocan olemattomaan peliaikaan.

Roca siirtyi kasvattajaseurastaan Espanyolista Bayerniin alkusyksystä 2020. Roca ei saanut viime kaudellakaan käytännössä ollenkaan peliaikaa.