Fabio Paratici teki nimekkäitä hankintoja urheilutoimenjohtajana Juventuksessa. Hän oli mies muun muassa Cristiano Ronaldon hankinnan taustalla.

Nyt Paratici vaikuttaa Tottenhamin taustalla. Hän hankki keskuspuolustaja Cristian Romeron ensin Juventukseen, mutta vaihdettuaan maisemaa Paratici toi Romeron mukanaan Lontooseen.

Calciomercaton mukaan Paraticilla on edelleen muutama oma hankinta kiikarissa Torinon suunnalla, jotka hän haluaa Spursin vahvuuteen.

Weston McKennie oli alkukauden osalta todella vaikeassa tilanteessa Juventuksessa. Yhdysvaltalaispelaajan poistumista pidettiin jo liki varmana, mutta viime aikoina McKennie on pelannut loistavasti. Torinolaisjätti on muuttamassa kantansa täysin ja toki aivan syystä.

Paratici ja päävalmentaja Antonio Conte haluavat yhdysvaltalaisen Pohjois-Lontooseen, mutta nyt siitä operaatiosta joutuu pulittamaan paljon enemmän, kuin vaikkapa pari kuukautta sitten.

Paratici ihastui McKennien otteisiin tämän pelatessa Schalkessa ja hankki tämän Juventukseen lainalle, jossa oli osto-optio.

Toinen vanha tuttu on ruotsalaishyökkääjä Dejan Kulusevski. Vasta 21-vuotias huippulupaus ei ole lyönyt tällä kaudella läpi, niin kuin Torinossa toivottiin. McKennien tapaan myös Kulusevski on kaupan, jos hinta on sopiva.

Juventus tiedostaa silti myös ruotsalaisen potentiaalin ja projektin luovuttaminen jo tässä vaiheessa ei varmasti ole helppoa.

Calciomercaton mukaan Vanha rouva suostuu luovuttamaan kaksikon Tottenhamille noin 70 miljoonan euron kokonaissummalla. Kummankin pelaajan arvoksi on laskettu noin 35 miljoonaa.

Italialaislähteen mukaan Spurs harkitsee vakavasti pyydetyn summan maksamista. Ruotsalaislaiturin perässä on myös paikallisvastustaja Arsenal.