Tuttosport: Manchester Unitedin kärki herättänyt myös Juventuksen kiinnostuksen – siirto edessä jo tammikuussa?

© Kuva: Getty Images

Juventuksen on määrä hankkia uusi hyökkääjä tammikuun siirtoikkunassa, kertoo Tuttosport.

Torinolaislehden mukaan Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on huolestunut joukkueensa maalinteko-ongelmista. Juventus on tehnyt 16 sarjaottelussa yhteensä 22 maalia. Se on vähiten kärkikymmeniköstä. Muun muassa Internazionale on tehnyt peräti 39 maalia. Juventus on parhaillaan Serie A:ssa viidentenä.

Lehden mukaan Juventuksen ykkösvaihtoehto uudeksi kärjekseen on edelleen Fiorentinan huippuvireinen Dusan Vlahovic, mutta seura ei ole valmis maksamaan Fiorentinan vaatimaa 70-80 miljoonan euron siirtosummaa. Vlahovic johtaa Serie A:n maalipörssiä.

Juventuksen varavaihtoehto löytyy Englannista. Kuluvalla kaudella pienelle peliajalle muun muassa erilaisten vammojen vuoksi jäänyt Manchester Unitedin Edinson Cavani saattaa vaihtaa maisemaa tammikuussa.

Cavani on saatavissa muodollisella siirtosummalla, sillä kuluvalla kaudella kertaalleen maalinteossa onnistuneen kärjen sopimus päättyy kesällä, eikä Cavani ole solmimassa jatkosopimusta Manchester Unitedin kanssa.

Juventus on ollut aiemminkin Cavanin kintereillä. Helmikuussa 35 vuotta täyttävä uruguaylaiskärki iski viime kaudella 17 maalia Manchester Unitedin paidassa.

Álvaro Moratan on määrä jättää Juventus kesällä. Juventus ei ole käyttämässä 35 miljoonan euron osto-optiotaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.