Athletic: Man United aloittaa managerin metsästyksen – nämä neljä nimeä ehdolla

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin on määrä aloittaa tulevan managerin nimitysprosessi lähiviikkojen aikana, kertoo The Athletic.

Athleticin mukaan Unitedin ykkösprioriteetti on värvätä valmentaja, joilla on kokemusta työskentelystä suurissa eurooppalaisissa joukkueissa. Ehdokaslistaltä löytyy neljä nimeä, Mauricio Pochettino, Erik ten Hag, Luis Enrique ja Julen Lopetegui, jotka täyttävät nämä kriteerit.

Tästä nelikosta kaikkein todennäköisimpänä valintana pidetään Pochettinoa, vaikka hän luotsaa tällä hetkellä Paris Saint-Germainia. Ten Hag puolestaan luotsaa Ajaxia, Enrique Espanjan maajoukkuetta ja Lopetegui Villarrealia.

Man Unitedin väliaikaismanagerina toimii tällä hetkellä Ralf Rangnick, jolla tulee olemaan merkittävä rooli seuraajansa nimittämisessä. Täysin poissuljettu vaihtoehto ei ole sekään, että saksalainen jatkaisi seuran peräsimessä itse myös ensi kaudella.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️