Bayern-johto vahvisti: luottopelaaja lähtee seurasta kesällä ilmaiseksi

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin urheilujohtaja Oliver Kahn vahvisti seuran lehdistötilaisuudessa keskiviikkona huhut, joista jo tiistaina kirjoitimme: luottopuolustaja Niklas Süle ei allekirjoita seuran tarjoamaa jatkosopimusta vaan vaihtaa kauden päätteeksi toiseen joukkueeseen.

– Neuvottelut Sülen kanssa venyivät pitkiksi. Teimme hänelle tarjouksen, mutta hän ei hyväksynyt sitä, Kahn sanoi lehdistölle uutistoimisto DPA:n mukaan.

Sülelle tarjottiin tiettävästi noin kymmenen miljoonan euron vuosipalkkaa.

26-vuotiaan Sülen sopimus päättyy tähän kauteen, joten hänestä ei tarvitse maksaa minkäänlaista siirtokorvausta. 195-senttinen Saksan A-maajoukkuepuolustaja on pelipaikallaan maailman parhaimmistoa ja tarjouksia tulee luultavasti satelemaan. Muun muassa Barcelonan on kerrottu olevan Sülestä kiinnostunut, mutta kilpailua tulee luultavasti ainakin Valioliigasta.

Bayern München maksoi kesällä 2017 Sülestä Hoffenheimille 20 miljoonan euron siirtokorvauksen. Hän on pelannut Bayernissa kaikkiaan 158 ottelua, joissa maaleja on kertynyt kuusi ja maalisyöttöjä neljä. Tälläkin kaudella Süle on kuulunut terveenä ollessaan useimmiten Bayernin avauskokoonpanoon.

Kahnin mukaan Bayern on etsinyt jo jonkin aikaa vaihtoehtoja keskuspuolustukseen Sülen korvaajaksi. Kahn muistutti, että nykyisestä joukkueesta Lucas Hernández ja Benjamin Pavard voivat pelata myös toppareina, mutta todennäköisempää on, että Bayern värvää uuden puolustajan.

Huhuissa esillä ovat olleet muun muassa Chelsean Antonio Rüdigerin ja Andreas Christensenin nimet. Molemmat ovat kesällä Sülen tavoin vapaita agentteja.

Lähde: Transfermarkt

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️