Christian Eriksen palaamassa pelikentille – toinen sydänkohtauksen kentällä saanut ex-pelaaja epäileväinen: ”Tuota on vaikea ajatella..”

© Kuva: Getty Images

Christian Eriksenin on määrä palata tuota pikaa pelikentille.

The Athleticin mukaan Eriksen neuvottelee parhaillaan Valioliigassa pelaavan Brentfordin kanssa loppukauden mittaisesta sopimuksesta. Lue lisää täältä.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja on ollut yli puolen vuoden ajan sivussa pelikentiltä. Eriksenin sydän pysähtyi viime kesäkuussa Tanskan ja Huuhkajien välisessä EM-kisaottelussa.

Eriksen ja Internazionale purkivat sopimuksensa joulukuussa, sillä Eriksen ei saa pelata sydämentahdistimen kanssa Italiassa.

Fabrice Muamba koki aikoinaan samanlaisen kohtalon. Muamba sai 23-vuotiaana sydänkohtauksen Boltonin ja Tottenhamin välisessä FA Cupin ottelussa. Muamban sydän oli pysähtynyt peräti 78 minuutin ajan. Lopulta elvytys onnistui ja Muamba palasi elävien kirjoihin, mutta pelaajaura päättyi siihen.

– Sellaisena ihmisenä, jonka sydän pysähtyi 78 minuutiksi, minun on vaikea ajatella Eriksenin pelaavan jälleen. Jos Eriksenin lääkintätiimi on sanonut hänelle, että voit palata pelikentille, toivotan hänelle vain onnea. Luotan siihen, että hän on ammattilaisten käsissä, mutta minulle tuon ajatteleminen on vaikeaa, Muamba viittasi Eriksenin paluuseen.

– Hän sai nopeasti tehokasta apua. Eriksen oli jo tajuissaan, kun hänet kannettiin paareilla ambulanssiin. Kenties se on yksi syistä, miksi hän voi palata pelikentille. Minulle se ei ollut koskaan vaihtoehto, Muamba totesi The Timesin haastattelussa.

Lähde: AS

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️