FC Interin vanha runkomies jatkaa uraansa Maltalla – toinen päätymässä vielä paljon kauemmas

© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter Turun runkopelaajiin kausilla 2019 ja 2020 kuulunut Álvaro Muñiz jatkaa pelejään Maltan pääsarjassa. Maltalaisseura Hibernians FC kertoi maanantai-iltana tehneensä sopimuksen 33-vuotiaan espanjalaisen kanssa. Hibernians on tappiottomalla saldolla Maltan Valioliigan kärjessä.

Muñiz pelasi Interissä kausilla 2019 ja 2020 suuressa roolissa yhteensä 60 ottelua ja voitti molemmilla kausilla Veikkausliigassa hopeaa. Vuonna 2021 hän palasi takaisin kotimaahansa Espanjaan, edustaen siellä ensin UP Langreota ja sitten CF Badalonaa. Nyt Muñiz siis siirtyy toisen kerran urallaan Espanjan ulkopuolelle.

Interissä kaudet 2020 ja 2021 pelannut Taiki Kagayama on toistaiseksi vielä ilman seuraa, mutta häntä huhut vievät vielä kauemmas, malesialaiseen Sabah FC:hen (linkki vie YouTube-videoon). Sopimusta ei kuitenkaan vielä ole ilmeisesti allekirjoitettu.

Maltalle on päätymässä myös toinen Veikkausliigan näkyvimpiin ulkomaalaispelaajiin viime kausina lukeutunut Luis Carlos Murillo. KuPS:ssa ja HJK:ssa pelannut kolumbialainen on päätymässä Valletta FC:n uudeksi vahvistukseksi (lue lisää).

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️