HJK:n maalivahti siirtyy Norjan liigaan

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubin maalivahti Hugo Keto siirtyy Norjan pääsarjassa pelaavaan Sandefjordiin, jonka kanssa hän on solminut kolmevuotisen sopimuksen.

Hongassa jalkapalloilun aloittanut Keto, 24, edusti HJK:ta jo juniorivuosinaan, mutta hän siirtyi teini-ikäisenä Englantiin, jossa hän pelasi Arsenalin ja Brightonin organisaatioissa. Lisäksi hän vietti kevään 2019 lainalla Irlannin pääsarjan Waterford FC:ssä.

Keto palasi HJK:hon kesällä 2020 Brightonista ja esiintyi Klubin edustusjoukkueessa kahden viime kauden aikana 40 ottelussa.

Tiedotteessaan HJK kertoo, että ”useampi pohjoismaalainen pääsarjajoukkue osoitti kiinnostusta Ketoa kohtaan kauden mittaan, joten seurassa oli osattu varautua mahdolliseen siirtoon tammikuun aikana.”

– Hyvin mielin lähden kohti uusia haasteita. Pääsen taas haastamaan itseäni uudessa ympäristössä ja kovatasoisessa sarjassa, kertoo Keto HJK:n sivuilla.

– Oli ilo päästä pelaamaan kaksi kautta HJK:n paidassa ja voittaa kaksi mestaruutta. Jatkan innolla klubin seuraamista tulevaisuudessa ja varmasti nähdään ainakin katsomon puolella!

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️