Hurja huhu: Barcelona käy siirtoneuvotteluja Kiinaan ”kadonneen” ex-tähden kanssa

© Kuva: Getty Images

Brasiliasta kantautui tällä viikolla hurja huhu, kun paikallinen TNT Sports uutisoi, että Barcelona käy siirtoneuvotteluja keskikenttäpelaaja Oscarin kanssa.

Oscar, 30, oli uransa huipulla vuosina 2012-16, kun hän edusti Chelseaa. Tuolloin hän myös kuului Brasilian A-maajoukkueen vakiokalustoon. Tammikuussa 2017 Oscar siirtyi Kiinan Superliigassa pelaavan Shanghai SIPG:n (nyk. Shanghai Port) riveihin, jossa hän on viettänyt viimeiset viisi vuotta.

Oscar on pudonnut Kiina-vuosien aikana Brasilian A-maajoukkueesta eikä hänestä olla juuri muutenkaan kuultu mitään. Osa ihmisistä oli jo saattanut unohtaa tyystin koko pelaajan, mutta ”vasta” 30-vuotias brassitaituri pyrkii nyt tekemään paluun huipulle.

TNT Sportsin mukaan Oscar on erittäin innokas palaamaan Euroopan pelikentille ja hänen agenttinsa Kia Joorabchian on jo käynyt sopimusneuvotteluja Barcelonan kanssa. Katalonialaisseura ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi jättänyt brassipelaajasta virallista tarjousta.

Oscar siirtyi Kiinaan viisi vuotta sitten 60 miljoonalla eurolla. Transfermarkt arvioi hänen markkina-arvonsa olevan tänä päivänä 18 miljoonaa euroa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.