Huuhkajien keskikenttäpelaajaa Robert Tayloria, 27, huhutaan kaksi viimeisintä Norjan liigamestaruutta voittaneen Bodø/Glimtin riveihin.

Bodøn alueen lehden Avisa Nordlandin mukaan seura havittelee useita pelaajia miehistöönsä ja yksi näistä on Taylor, jonka sopimus Brannin kanssa päättyy vuonna 2022. Pelaaja voisi kuitenkin olla saatavilla Brannin pudottua sarjaporrasta alemmas.

Artikkelissa mainitaan Taylorin olleen hyvä Tromsøn riveissä ja ajoittain erinomainen Brannissa, mutta jonkinlainen mysteeri on se, miksi otteet vaihtelevat niin paljon.

Tayloria luonnehditaan nopeaksi ja arvaamattomaksi pelaajaksi, joka pystyy käyttämään hyvin sekä oikeata että vasenta jalkaansa.

Taylorin vahvuudet ovat erittäin hyvin Bodø/Glimtin tiedossa, sillä seuran pelaajakartoituksesta vastaa sama henkilö, joka oli mukana hankkimassa suomalaista Branniin.

Norjan mestarina Bodø/Glimt pääsee mukaan Mestarien liigan karsintoihin. Sitä ennen se nähdään tämän kauden Konferenssiliigan pudotuspeleissä – vastustajaksi arvottiin Celtic.

Lue lisää: Mitä tekevät muun muassa Marcus Forss, Glen Kamara tai Onni Valakari? – Kattava suomalaiskatsaus tammikuun siirtoikkunaan