José Mourinho havittelee vanhaa suojattiaan Tottenhamista – jäänyt täysin Antonio Conten suunnitelmien ulkopuolelle

© Kuva: Getty Images

AS Roma on vaarassa menettää 24-vuotiaan keskikenttäpelaajansa Amadou Diawaran. La Ligan Valencia on ainakin osoittanut mielenkiintoa guinealaista kohtaan.

Diawara ei ole kuulunut päävalmentaja José Mourinhon absoluuttisiin suosikkeihin. Keskikenttäpelaaja on aloittanut usein ottelut vaihtopenkiltä.

Sopivan tarjouksen osuessa kohdalleen AS Roma varmasti pelaajasta suostuu luopumaan. Calciomercaton mukaan Valencia haluaisi aluksi lainata Diawaran.

Mourinho haluaa silti vahvistaa keskikenttäänsä, mutta itselleen mielekkäämmällä vaihtoehdolla. Italialaislähteen mukaan portugalilaisluotsin kiikarissa on Tottenhamin Tanguy Ndombele.

Hän on Mourinholle ennestään tuttu ajalta, kun The Special One valmensi Spursia. Ranskalaispelaaja ei kuulu Antonio Conten suunnitelmiiin. Calciomercaton tietojen mukaan Ndombele olisi jätetty jopa Tottenhamin harjoitusvahvuuden ulkopuolelle.

Keskikenttäpelaajan sopimus pohjoislontoolaisten kanssa päättyy vasta kesällä 2025 ja miehestä maksettiin vuonna 2019 peräti 60 miljoonan euron siirtokorvaus Lyonille.

Spurs haluaisi varmasti minimoida tappionsa. Tottenhamin onneksi Ndombelesta on kuitenkin kehkeytymässä kunnollinen kilpailu, koska myös Juventus ja Napoli ovat kiinnostuneita.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️