Skotlannin siirtoikkunan viimeisen päivän ykköshuhuksi on noussut melkoinen yllätyssiirto. Puolustavan mestarin Rangersin huhutaan nimittäin tavoittelevan Juventuksessa flopannutta Arsenalin monivuotista luottopelaajaa Aaron Ramseyta.

Mitenkään kehnosta lähteestä huhu ei ole peräisin, sillä siitä on kertonut siirtoguruna pidetty Fabrizio Romano. Romanon lähteenä on puolestaan maineikas italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio.

– Mikään ei ole vielä varmaa, mutta Juventus pyrkii etsimään Aaron Ramseylle uuden seuran deadline dayna. Rangers voi olla yksi mahdollisuus. Juventus valmistautuu hyväksymään tarjouksen. Kaikki riippuu siitä, pääseekö Ramsey sopuun henkilökohtaisista ehdoista, Romano kirjoitti.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
There’s nothing done yet but Juventus are pushing Aaron Ramsey to find a new club on #DeadlineDay. Rangers could be a possibility, Juventus are prepared to accept. 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 #transfers

It depends on Ramsey and personal terms to be discussed, as per @DiMarzio.

Loukkaantumisalttiille Ramseylle ei ole Juventuksessa enää minkäänlaista roolia tarjolla. Juventuksessa onkin tiettävästi suunniteltu Walesin maajoukkuepelaajan istuttamista katsomoon kevätkauden ajaksi, ellei hän hyväksy mitään tehdyistä siirtotarjouksista. Juuri nyt näyttää siltä, että Ramseyn tie ulos umpikujasta voisi kulkea Glasgow’n kautta.

Päivitys juttuun 31.1. kello 13.39.: Juventusta läheltä seuraava toimittaja Romeo Agresti twiittasi, että Ramsey on hyväksynyt Rangersin sopimustarjouksen.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Romeo Agresti

@romeoagresti
Svolta #Ramsey: il gallese ha accettato la proposta dei #Rangers // Turning point in Ramsey saga: he has accepted Rangers’ offer ✈️🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 @Goalitalia @Goal

Ramseyn mahdollisella Rangers-siirrolla voisi kenties olla vaikutuksensa myös suomalaispelaaja Glen Kamaran tilanteeseen, vaikka 31-vuotias walesilainen Kamaraa hyökkäysorientoituneempi pelaaja onkin.

Give Me Sport -sivuston mukaan huhu Kamaran Valioliigaan siirtymisestä on elossa edelleen. Aston Villa etsii tiettävästi vielä Deadline Daynakin uutta keskikenttäpelaajaa. Koska seuran tavoittelema Rodrigo Bentancur on päätymässä Tottenhamiin, saattaisi Villan valmentaja Steven Gerrard kääntää sittenkin katseensa kohti entistä suojattiaan Kamaraa.

[readmore from=Rangers]

Aston Villalla on keskikentän pohjapelaajalle tarvetta, sillä Marvelous Nakamba on lähes koko loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi Douglas Luizin lähdöstä liikkuu huhuja.

– Rangersin keskikenttäpelaaja Glen Kamaraa huhuttiin Villa Parkille Gerrardin nimityksen aikoihin. Ei olisi jättiyllätys, jos seura tavoittelisi Ibroxin tähteä Deadline Dayna, Give Me Sport kirjoittaa.

Lähteet: Give Me Sport ja Football Scotland