Juventus ottaa konkreettiset keinot käyttöön kulujen leikkaamisessa – seurauksena tähtien pikapako?

© Kuva: Getty Images

Serie A: n entinen yksinvaltias Juventus on monenasteisissa ongelmissa. Kentän puolella Scudettojen nosteluun tottuneen seuran miesten edustusryhmä on sarjataulukossa 22 pelaamansa ottelun jälkeen sijalla viisi, yhdeksän pistettä ottelun vähemmän pelanneesta kärkijoukkue Internazionalessa.

Akuuttia sarjasijaa isompi ongelma on talouspuoli, jonka kanssa toki kamppailee lähes jokainen (suur)seura ympäri maailmaa. Kuluja vähentääkseen Vanha Rouva on tietojen mukaan ottamassa käyttöön kovat keinot.

Italialaislähteiden mukaan seura on leikkaamassa 15 prosenttia niiden pelaajien palkoista, joiden sopimus päättyy ensi kesänä. Tällaisia pelaajia Juven riveissä on kuusi; Paulo Dybala, Juan Cuadrado, Federico Bernardeschi, Mattia De Sciglio, Mattia Perin ja Carlo Pinsoglio.

Listan nimistä Dybala on ollut viime aikoina siirtohuhujen kohteena. Nyt tiedot kuitenkin kertovat argentiinalaisen olevan jatkamassa torinolaisten riveissä. Hänen nykyinen sopimuksensa on vuodessa 7,3 miljoonan euron arvoinen, ja jatkon kerrotaan olevan mallia 10 miljoonaa euroa per vuosi. Tämän uskotaan kuitenkin muuttuvan, seuran ja pelaajan edustajien jatkaessa neuvottelujaan helmikuussa.

Juventuksen toimitusjohtaja Maurizio Arrivabene uskoo ettei hätää sopimusasioiden kanssa ole.

– Kyse ei ole vain Dybalasta, vaan myös Cuadradon, Perinin, Euroopan mestari Bernardeschin ja De Sciglion sopimuksista pitää neuvotella. Meillä tulee olemaan aikaa sopia asioista kaikkien kanssa.

Miten tiedot palkkaleikkurista sitten vaikuttavat talven siirtoikkunan aikana sellaisiin pelaajiin, joiden katse saattaa olla jatkossa Juventus-leirin rajojen ulkopuolella, jää arvattavaksi.

Lähde: Football-Italia

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️