Lähde: Luis Suárez siirtymässä MLS-liigaan – Lionel Messi lähdössä hyvän ystävänsä perässä?

© Kuva: Getty Images

Uruguayn maajoukkueen ja Atlético Madridin huippuhyökkääjä Luis Suárez siirtyi nykyiseen seuraansa Barcelonasta syksyllä 2020.

34-vuotias hyökkääjä ei olisi tiettävästi halunnut lähteä Blaugranasta, mutta hänelle ei nähty tuolloin tulevaisuutta seurassa. Suárez pääsi näyttämään katalonialaisjätille pitkää nenää välittömästi, koska Atlético voitti La Ligan mestaruuden.

Suárez on viimeistellyt madridilaisille 63 ottelussaan 29 maalia, joten tehoja löytyy vielä. Hän allekirjoitti Barcelonasta saavuttuaan sopimuksen ainoastaan kesälle 2022 asti. Uruguaylainen haluaa lähipiirinsä mukaan päättää uransa Espanjan ulkopuolella. Jossain eksoottisemmassa paikassa.

Hänen kohdallaan tämä tarkoittanee Yhdysvaltoja. David Beckhamin omistama MLS-joukkue Inter Miami on El Nacionalin mukaan houkutellut Suárezia riveihinsä, kun tämän sopimus kesällä päättyy.

Lähteen mukaan hänelle tarjotaan iso roolia ja erittäin kovaa palkkaa Miamin lämmössä. Suárez pitää Yhdysvalloista ja olisi lähteen mukaan mieluusti muuttamassa perheensä kanssa maahan.

Aika Barcelonassa toi mukanaan muutakin kuin maaleja ja pokaaleja. Lionel Messi on nykyisin yksi uruguaylaisen rakkaimpia ystäviä.

Argentiinalainen ei ole lähteen mukaan viihtynyt Paris Saint-Germainissa kovinkaan hyvin ja olisi valmis vaihtamaan maisemaa sopimuksensa päätyttyä. Messin sopimus jatkuu vielä vuoden Suárezia pidempään eli kesään 2023 asti.

El Nacionalin mukaan kaksikko haluaa pelata vielä yhdessä ja tässä tapauksessa se tapahtuisi Inter Miamin nutussa.

Messi, Suárez ja Beckham.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.