Mestarien liigan neljännesvälierissä toisensa kohtaavat Manchester United ja Atlético Madrid ovat ottaneet yhteyttä Internazionalessa työskentelevään Simone Inzaghiin, kertoo Corriere dello Sport.

Ensimmäistä kauttaan Serie A:n kärkiseura Interin päävalmentajana toimivan Inzaghin, 45, sopimus kattaa myös ensi kauden, mutta Corriere dello Sportin mukaan Manchester United ja Atlético Madrid yrittävät kumpikin saada hänet kesällä.

Manchester United etsii ensi kesänä seuralle pysyvää manageria väliaikaisluotsi Ralf Rangnickin tilalle. Atléticokin on päättänyt uudistautua ja hamuaa nimekästä korvaajaa 11 vuotta seuraa luotsannelle Diego Simeonelle.

Italialaislähteen mukaan Interillä ei kuitenkaan ole minkäänlaista aikomusta luopua loistavaa jälkeä debyyttikaudella seurassa tehneestä Inzaghista. Milanolaisseura pyrkii tekemään kaikkensa sen eteen, että se saisi Inzaghin nimen jatkosopimuspaperiin.

Inzaghia saattaa kuitenkin kiinnostaa rahakkaampi pesti, jollaisen sekä Man United että Atlético pystyy hänelle tarjoamaan. Aika näyttää, jatkaako ex-hyökkääjä Italiassa vai siirtyykö hän ”isompiin ympyröihin”.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Juttua muokattu 15.1.2022. Artikkelikuva vaihdettu oikeaksi. Aiemmassa kuvassa oli Filippo Inzaghi.