Lähde: Teemu Pukin Norwichin upottanut englantilaislaituri Liverpooliin kesällä – molemminpuolinen kiinnostus olemassa

© Kuva: Getty Images

West Hamin 25-vuotias laituri Jarrod Bowen upotti kahdella maalillaan keskiviikkona Teemu Pukin edustaman Norwichin.

Hull Cityn riveistä kaksi vuotta sitten Hammersiin siirtynyt englantilainen on nostanut profiiliaan selvästi tällä kaudella.

Football Insiderin mukaan Liverpool on erittäin kiinnostunut Bowenista. Seuran pelaajatarkkailijat olivat katsomassa myös Norwich-ottelua.

Lähteen mukaan Liverpool on tarkkaillut Bowenia jo pidemmän aikaa ja viimeaikaiset esitykset ovat nostaneet englantilaislaiturin Jürgen Kloppin luotsaaman ryhmän hankintalistan kärkeen.

Football Insiderin tietojen mukaan pelaaja itse on myös erittäin kiinnostunut ajatuksesta liittyä Liverpoolin vahvuuteen.

Siirto olisi kuitenkin odotettavissa vasta kesällä. West Ham ei halua heikentää hyökkäystään tällä kaudella yhtään. Joukkue taistelee tosissaan eurosijoista.

David Moyesin ryhmä tekee tuskin suurempia hankintojakaan enää tammikuussa, mutta juuri hyökkäykseen saattaa jokin hankinta olla vielä luvassa.

Liverpool on kiinnostunut myös Villarrealin Arnaut Danjumasta ja Leedsin Raphinhasta. Bowen on silti tällä haavaa kiilannut kaksikon edelle.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.