Liverpoolin ja Arsenalin välinen liigacupin välierä siirtyy pelattavaksi myöhemmin Liverpoolin kaoottisen koronatilanteen takia. Nyt myös joukkueen harjoituskeskus suljettiin tartuntojen katkaisemiseksi.

Liverpool pyysi Englannin jalkapalloliigalta (EFL) ottelun siirtoa ja sai sen lopulta. Seura kiitteli EFL:n päätöstä siirtää ottelua myöhemmäksi. Ottelu oli määrä pelata torstai-iltana. Näin ollen Liverpoolin seuraava ottelu on ensi sunnuntaina FA Cup -mittelö Shrewsburya vastaan. Nähtäväksi jää, joudutaanko sekin vielä perumaan.

BBC:n mukaan Liverpoolin joukkueessa on todettu useita uusia koronatartuntoja maanantain ja tiistain aikana. Päävalmentaja Jürgen Klopp juotui katsomaan viime viikonlopun Chelsea-ottelun kotoaan karanteenista. Nyt myös kakkosvalmentaja Pepijn Lijnders on antanut positiivisen koronatestituloksen ja joutunut karanteeniin.

Seuran harjoituskeskus pysyy suljettuna 48 tuntia. Päätös tehtiin yhdessä terveysviranomaisten kanssa.

Terveistä pelaajista Mohamed Salah, Sadio Mané sekä Naby Keïta lähtivät Afrikan mestaruusturnaukseen.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Liverpool FC

@LFC
Our Carabao Cup semi-final, first-leg fixture with Arsenal on Thursday has been postponed.

We would like to place on record our thanks to the EFL and Arsenal for their understanding, as well as supporters of both clubs, as we continue to navigate through this challenging period.