Maalitykki Dušan Vlahovićin jättisiirto enää korvaajan värväämisestä kiinni – molemmille kaupoille sinetti jo tänään?

© Kuva: Getty Images

Fiorentinan huippuhyökkääjän Dušan Vlahovićin tulevaisuus on ollut yksi tammikuun siirtoikkunan puhutuimpia aiheita ympäri Eurooppaa.

Useat suurseurat ovat erittäin kiinnostuneita hurjavireisestä maalitykistä, jolla on ikääkin vasta 21 vuotta.

Serbialaispelaaja on yhdistetty tammikuussa varsinkin Englannin Valioliigaan. Ainakin Newcastle ja Arsenal ovat kumpikin yrittäneet tosissaan houkutella Vlahovićia Englantiin.

Tämä ei ole italialaislähteiden mukaan kuitenkaan kiinnostunut kummastakaan tarjouksesta. Serbikärjellä on uutisoitu olevan esisopimus jo Juventuksen kanssa.

Siirtoihin erikoistuneen italialaistoimittajan Fabrizio Romanon mukaan Vlahovićin sopimus torinolaisjätin kanssa on vain ajan kysymys.

Hän kertoo Juventuksen tekevän Fiorentinalle virallisen tarjouksen tänään. Tähtihyökkääjä siirtyisi välittömästi Vanhan rouvan riveihin.

La Gazzetta dello Sportin mukaan kauppasumma olisi noin 60 miljoonaa euroa ja hyökkääjän sopimus Juventuksen kanssa viisivuotinen.

Tätä tukee myös italialaistoimittajan tiedot siitä, että Fiorentina on tekemässä jo tarjousta Vlahovićin korvaajalle.

Seura valmistelee 14 miljoonan euron tarjousta sveitsiläisseura FC Baselin brassikärjestä Arthur Cabralista. Varsinaisen siirtosumman päälle italialaisseura maksaisi erinäisiä bonuksia noin kahden miljoonan euron edestä.

23-vuotias Cabral on tehnyt tällä kaudella Sveitsin Superliigassa 14 maalia pelaamissaan 18 ottelussa.

On hyvin paljon mahdollista, että molemmat kaupat lyödään lukkoon jo tänään. Kenties jopa lähitunteina.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️