Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwood vietti viime yön poliisin huostassa sen jälkeen, kun sunnuntaina tuli ilmi väitteitä, joiden mukaan hän oli ollut väkivaltainen naista kohtaan, kertoo Evening Standard.

Greenwoodin, 20, entisenä tyttöystävänä tunnettu nainen julkaisi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita verisistä kasvoistaan ja ruhjeista, jotka olivat hänen mukaansa hyökkääjän aiheuttamia. Nainen lisäsi Instagram-tililleen myös äänitallenteen, jossa mies yritti ilmeisesti pakottaa naista seksiin.

– Kaikille, jotka haluavat tietää, mitä Mason Greenwood todella tekee minulle, kirjoitti nainen julkaisujensa yhteyteen.

Myöhemmin sunnuntaina naisen tili oli tyhjentynyt kaikista julkaisuista.

Samana päivänä Manchester United ilmoitti, että se on ”tietoinen sosiaalisessa mediassa leviävistä kuvista ja väitteistä”, mutta seura ”ei kommentoi asiaa enempää ennen kuin tosiasiat on selvitetty”. United painotti myös, että se ei hyväksy minkäänlaista väkivaltaa.

Myöhemmin sunnuntaina Manchester Unitedista kerrottiin, että Greenwood ei osallistu toistaiseksi joukkueen harjoituksiin tai otteluihin.

Suur-Manchesterin alueen poliisi tiedotti sunnuntaina, että se on pidättänyt 20-vuotiaan miehen epäiltynä raiskauksesta ja pahoinpitelystä. Maanantaina viranomaiset kertoivat, että rikostutkijoille on myönnetty lisäaikaa puhua parikymppisen miehen kanssa, jota epäillään raiskauksesta ja naisen pahoinpitelystä. Poliisista kerrottiin myös, että tutkimuksia jatketaan ja uhrille tarjotaan asiantuntijatukea.

Evening Standardin mukaan poliisin rikostutkijat nähtiin sunnuntaina pysäköitynä Greenwoodin talon ulkopuolella.

Greenwood on Manchester Unitedin oma kasvatti, joka on pelannut seuran edustusjoukkueessa 129 ottelua tehden niissä yhteensä 35 maalia ja syöttäen 12.