Teemu Pukin edustama Norwich palasi lauantaina voittokantaan, kun joukkue kukisti kotiyleisönsä edessä Evertonin maalein 2-1.

Norwichin avausmaali syntyi jo vartin kohdalla ja se oli todellinen onnenkantamoinen. Joshua Sargent lähetti oikealta laidalta matalan keskityksen maalille, ja Everton-toppari Michael Keane suti pallon huolimattomasti omaan maaliin.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Norwich pääsi juhli toistamiseen. Pallo pomppi suotuisasti Adam Idahille, joka pääsi nokikkain Jordan Pickfordin kanssa. Irlantilaishyökkääjä käytti paikkansa hyödykseen ja vei uransa ensimmäisellä valioliigamaalillaan kotijoukkueen kahden maalin karkumatkalle.

Toisella puoliajalla Everton hallitsi peliä, mutta kunnollisille maalipaikoille sen oli vaikea päästä Norwichin puolustaessa tiiviisti joukkueena.

Kerran vierasjoukkue kuitenkin onnistui maalinteossa. Maali nähtiin tunnin kohdalla, kun pelikuntoon toipunut Richarlison kavensi pelin upealla saksipotkulla. Se oli kuitenkin laiha lohtu pahasti läpi kauden alisuorittaneelle Evertonille.

Pukki pelasi ottelussa täydet minuutit, mutta ei päässyt kunnollisille maalipaikoille. Suomalaishyökkääjän ainut tilastomerkintä oli varoitus, jonka hän nappasi 20 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Norwich nousi kauden kolmannen voittonsa ansiosta pois Valioliigan jumbopaikalta sijalle 18. Putoamisviivan paremmalla puolella oleva Watford on ainoastaan pisteen Kanarialintuja edellä.