Eremenkojen maineikkaan veljessarjan nuorin Sergei Eremenko on lähellä liittyä Veikkausliigan HIFK:n vahvuuteen. 23-vuotias Eremenko pelasi toisen puoliajan, kun HIFK kohtasi perjantaina Interin Liigacupin – ja samalla koko suomalaisen miesten jalkapalloilun kilpailukauden – avauksessa. HIFK voitti ottelun 1-0 ex-Inter Daan Klinkenbergin maalilla.

Eremenko kertoi perjantaina ottelun jälkeen Österbottens Tidningille (juttuun tästä), että hän on harjoitellut HIFK:n kanssa viime tiistaista lähtien.

– En ole vielä allekirjoittanut mitään. Keskustelen urheilujohtajan kanssa lauantaina. Olemme edenneet, mutta mikään ei vielä ole sataprosenttisen varmaa, Eremenko totesi tilanteestaan.

– Konkreettisin tilanteeni on HIFK:n kanssa.

[readmore from=Eremenko-Sergei]

Eremenkolla on Transfermarktin mukaan edelleen voimassaoleva sopimus latvialaisen Spartaks Jurmalan kanssa. HIFK:hon hän voisi siis liittyä, jos sopimus puretaan tai HIFK sopisi siirrosta muuten Spartaksin kanssa.

Eremenko on pelannut Veikkausliigassa kaikkiaan 50 ottelua ja kaksi karsintapeliä päälle. Seuroina ovat olleet Jaro, SJK ja viimeksi viime kaudella AC Oulu.