Suomen miesten futsalmaajoukkue on esiintynyt vakuuttavasti historiansa ensimmäisessä EM-turnauksessa Alankomaissa. Yleisön eteen ”Saliharrit” eivät silti ole vielä päässeet, sillä koronarajoitusten vuoksi katsomoissa on ollut toistaiseksi ainoastaan pahvisia faneja.

Suomen on edelleen mahdollista edetä jatkopeleihin, jos se voittaa perjantai-iltana Slovenian eikä Italia onnistu kukistamaan lohkojohtaja Kazakstania. Iloinen uutinen kaikkien joukkueiden pelaajille ja kannattajille on varmasti se, että Alankomaiden hallitus päätti eilen 25. tammikuuta purkaa paikalliset koronarajoitukset. Näin ollen Suomen viimeiseen lohkovaiheen peliin sekä mahdollisiin jatkopeleihin Amsterdamissa voidaan ottaa yleisöä.

Katsomorajoitukset poistuivat välittömästi, joten jo keskiviikkona pelattavissa turnauksen otteluissa lehtereillä nähdään kannattajia. Lipunmyynti jäljellä oleviin EM-kisaotteluihin käynnistyi keskiviikkona kello 12 Suomen aikaa.

[readmore from=futsalin-EM-kisat]

Etuosto-oikeuden ottelulippuihin saavat ne kannattajat, jotka ovat aikaisemmin ostaneet liput kyseisiin otteluihin. Jäljelle jääneet liput myydään torstaista 27. tammikuuta alkaen. Kaikki lipunmyynti tapahtuu osoitteesta www.knvb.com/futsaleuro.

Lähde: Palloliiton kotisivut