Rovaniemen Palloseuran talvesta tuli murheellinen, kun seura tiedotti, ettei sillä ole taloudellisia edellytyksiä pelata Ykkösessä kaudella 2022. Tänä vuonna RoPS pelaa sarjatasoa alempana Kakkosessa alun perin reservijoukkue RFA:lle kuuluneella sarjapaikalla.

Luopumisilmoituksen myötä RoPS:n kaikki pelaajat olivat vapaita siirtymään toisiin seuroihin. Pajatso onkin tyhjentynyt viime kauden parhaista pelaajista varsin tehokkaasti. Keskikenttäpelaajat Vertti Hänninen ja Tuomas Kaukua siirtyivät SJK:hon ja puolustajat Jussi Niska ja Luka Kuittinen Interiin. Kokenut hyökkääjä Simo Roiha päätyi jo vähän aiemmin TPS:ään.

Ulkomaille ei RoPS:n lupaavista nuorista ole toistaiseksi siirtynyt kukaan, mutta sekin asia muuttunee lähiaikoina. Calcio Hellas -sivuston mukaan 18-vuotias oikea laitapuolustaja Otto Kemppainen on siirtymässä Hellas Veronan akatemiaan, eli Primavera-joukkueeseen.

Sivuston mukaan Kemppaisen siirto varmistunee lähipäivien aikana.

[readmore from=RoPS]

Kemppainen kuului viime kaudella RoPS:n vakioavaukseen. Hän teki 21 ottelussa kolme maalia ja syötti kaksi. Nuori puolustaja kuuluu myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuekalustoon.

Suomessa Kemppaisen edessä olevasta siirrosta kirjoitti ensimmäisenä Helsingin Sanomat.