Siirtyykö Bayern Münchenin kevätkauden avaus? Koronarypäs sen kuin tihenee

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin koronatartuntasuma sen kuin pahenee. Jo aiemmin tartuntoja oli joukkueessa kahdeksan, ja tänään yhdeksänneksi on ilmoitettu Alphonso Davies.

Bayernin on määrä aloittaa kevätkautensa Bundesliigassa Borussia Mönchengladbachia vastaan. Ottelun pelaaminen on kuitenkin vaakalaudalla, sillä Bayernin pelaajatilanne on juuri nyt erittäin kehno.

– Meillä on tällä hetkellä käytettävissämme kymmenen kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia (toim. huom. ykkösvahti Manuel Neuer on myös tartunnan saaneiden joukossa.]. Siksi mietimme, miten pystymme pelaamaan ottelun ja olemme keskustelleet tilanteesta (sarjaorganisaatio) DFL:n kanssa, Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzic totesi keskiviikkona uutistoimisto DPA:lle.

– Näyttää siltä, että me pelaamme. Jos niin on, lähdemme myös voittamaan peliä.

Yhdeksän koronapositiivisen lisäksi Bayernin vahvuudesta puuttuvat Afrikan mestaruusturnaukseen valmistautuvat Eric-Maxim Choupo-Moting ja Bouna Sarr.

DFL:n säännöt edellyttävät, että joukkueella on oltava käytettävissään vähintään 15 pelaajaa, joiden joukkoon voidaan laskea myös reservijoukkueen tai juniorijoukkueen pelaajia. Näistä 15:sta vähintään yhdeksän kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin on oltava edustusjoukkueen pelaajia, tai ottelu joudutaan siirtämään. Keskiviikona Bayernin harjoituksiin osallistui kymmenen kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia.

Borussia Mönchengladbachin urheilujohtaja Max Eberl antoi oman joukkueensa lehdistötilaisuudessa ymmärtää, että Bayern on toivonut ottelun siirtämistä.

– Asia on niin, että Bayern mielellään siirtäisi ottelun. Se ei kuitenkaan ole meidän asiamme. Viime kädessä Bundesliiga päättää, pelataanko peliä vai ei. Me valmistaudumme peliin täysillä keskitymme otteluun täysipainoisesti, Eberl kommentoi.

Lähde: Transfermarkt


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.