Uutisoimme jo aiemmin siitä, että Juventuksen argentiinalaistähden Paulo Dybalan jatkosopimusneuvotteluissa on tapahtunut merkittävä käänne. Hänen sopimuksensa päättyy kesällä.

Seura ja 28-vuotias tähtipelaaja olivat päässeet jo alustavasti sopuun pitkästä jatkosopimuksesta. Argentiinalaisesta oli suunniteltu Vanhan rouvan pitkäaikaista kapteenia.

Italialaismedian mukaan Juventus veti kuitenkin tarjouksensa pois ja haluaisi sittenkin tarjota Dybalalle pienempää palkkaa, koska huippuvireinen hyökkääjä on kärsinyt loukkaantumisista.

Pelaaja itse oli aiemman tiedon mukaan todella pettynyt torinolaisten seurajohdon toimintaan. TyCSportsin mukaan Dybala ei aio uuteen tarjoukseen nimeään laittaa ja lähtö ilmaiseksi kesällä on todella lähellä.

Tulehtuneille väleille saatiin lauantaina viimeistään vahvistus. Juventus voitti Udinesen kotonaan lukemin 2-0. Dybala teki kamppailun avausmaalin.

Hän kieltäytyi tuulettamasta kummemmin, mutta loi paljon puhuvan, tylyn katseen kohden Juventuksen seurajohdon aitiota. Kuvissa näkyi johtoportaasta ainakin Pavel Nedved.

Tilanne ei vaikuta kovinkaan lupaavalta jatkosopimuksen suhteen. Dybala tekee kyllä työnsä kunnolla, mutta näillä näkymin vain kesään asti.

Tapahtuma nousi otsikoihin laajalti myös italialaismediassa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

GOAL Italia

@GoalItalia
Buongiorno, le prime pagine di oggi #16gennaio: "Dybala, gol senza Joya", "Joya senza gioia", "Joya a metà" 🗞

Ottelun maalikooste katsottavissa alta. Jos video ei näy, klikkaa tästä.