”Turvamiehesi eivät sinua pelasta” – Serie A -seuran faneilta törkeitä uhkausviestejä tähtipelaajalle tulevan siirron alla

© Kuva: Getty Images

Kerroimme aiemmin tiistaina, että tammikuun siirtoikkunan toistaiseksi rahakkain siirto on lähellä varmistua tänään, sillä Fiorentinan maalitykki Dusan Vlahovicin uumoillaan olevan jo hyvin lähellä siirtoa Juventukseen. Siirtosumma noussee yli 60 miljoonan euron.

Nuorta serbikärkeä ovat tavoitelleet myös Valioliigan Arsenal ja Newcastle, mutta mediassa olleiden tietojen mukaan Vlahovic ei edes kuunnellut niiden tarjouksia, sillä hän haluaa siirtyä nimenomaan Juventukseen.

Jotkut Fiorentinan ultra-kannattajat eivät kuitenkaan ole ottaneet vireillä olevaa siirtoa alkuunkaan hyvin. Tiistain vastaisena yönä Firenzen Artemio Franchi -stadionin edustalla olevaan aitaan ripustettiin lakanoita, joissa uhkailtiin ja solvattiin 21-vuotiasta Vlahovicia hyvin törkeillä tavoilla.

– Maalit eivät riitä tuomaan kunnioitusta. Vlahovic v*tun kyttyräselkä, yhdessä lakanassa luki.

Toisessa bannerissa Vlahovicia solvattiin m*stalaiseksi. Kolmas oli sävyltään kaikkein uhkaavin. Siinä luki vapaasti suomennettuna:

– Henkivartijasi eivät sinua pelasta, olet mennyttä, m*stalainen.

Fiorentinan ja Juventuksen välillä vallitsee ankara kilpailu, eivätkä fanienkaan välit ole ennenkään aivan maltillisina pysyneet.

Lähde: Football-Italia

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️