Mestarien liiga
Atletico Madrid – Manchester United
Keskiviikko 23.02. klo 22:00

Atletico Madridin ja Manchester Unitedin ottelupari on todella mielenkiintoinen. Kummankaan kausi ei ole todellakaan ollut mikään täysosuma, mutta laatuahan molemmilta löytyy. Sitä paitsi Atleticon pelit ovat muuttuneet viime aikoina viihdyttävämpään suuntaan. Jatkoon menijää parista ei ole järin helppo ennustaa.

Diego Simeone on tunnustettu valmentaja, joka on luomassa nahkaansa pelityylin suhteen. Aktiivisempi ote kentällä on huomattu, ja viihdearvoa on löytynyt aivan eri malliin. Tico ei mitenkään erityisesti loistanut alkulohkossa, vaikka jatkoon menikin. Viikonloppuna Osasuna kaatui puhtaasti vieraissa. Poissaoloja on pari kolme, ja lisäksi Yannick Carrasco on pelikiellossa. Simeone on treeneissä kokeillut kolmen alakertaa, joka on mahdollinen ratkaisu tänäänkin.

Unitedilta puuttunee Edinson Cavani ja pahoissa ongelmissa piehtaroiva Mason Greenwood. Levossa vieraat joutuvat antamaan hieman tasoitusta, sillä viikonlopun voitollinen Leeds-ottelu pelattiin vasta sunnuntaina. Kovan otteluruuhkan takia Ralf Rangnickin on tehtävä ratkaisuja avauksen suhteen. Maalinteko ainakin Unitedilta sujuu, kun kärjessä on Cristiano Ronaldo ratkaisemassa.

Lyö vetoa ottelusta:

Vaikka ensimmäinen osaottelu voi pahimmillaan mennä kyttäämiseksikin, uskotaan tässä enemmän suoraan toimintaan. Vetoihin otetaan molempien onnistuminen maalinteossa. Verrattuna overiin tässä vetomuodossa on se hyvä puoli, että sinällään todennäköinen 1-1 tulos tuo lunastuksen.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA