Seurajoukkueiden MM
Chelsea – Palmeiras
Lauantai 12.02. klo 18:30

Chelsea selvitti tiensä seurajoukkueiden MM-finaaliin – syytäkin oli, sillä vastassa oli saudi-arabialainen Al-Hilal. Vastassa finaalissa on brasilialainen Palmeiras. Chelsea oli välierässä turnauksessa ilman koronatartunnan saanutta valmentajaansa Thomas Tuchelia, joka yrittää päästä finaaliin paikan päälle. Palmeiras on aivan eri tason vastustaja kuin Al-Hilal, joten Chelsean on parannettava otteitaan finaaliin.

Esitys välierässä oli nimittäin kaikkea muuta kuin vakuuttava. Hermostunut ja pallon kanssa epävarma lontoolaisryhmä voitti Romelu Lukakun maalilla 1-0, ja huonommalla onnella se olisi voinut olla toisella jaksolla pulassa. Tätä ennen FA Cupissa tarvittiin jatkoaika piskuista Plymouthia vastaan, joten hyvin esiintyneen joukkueen rattaissa on ollut viime ajat hieman hiekkaa. Loukkaantuneina joukkueella ovat Reece James ja Ben Chilwell.

Palmeiras on taitava joukkue, mutta perusluokassa se jää Chelsean alle selkeästikin. Joukkue on pelannut talven hyvin, ja edelliset tappiot ovat lähes kolmen kuukauden takaa. Nyt on kuitenkin selvää, että Chelsea tarjoaa kovemman testin kuin yksikään muu joukkue koko talvena. Palmeiras on kymmenkertainen Brasilian mestari, ja voitti viime vuonna Copa Libertadoresin. Kokoonpano tulee olemaan aika lailla sama, kuin voitollisessa välierässä Al Ahlya vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsean suosikkiasema on melko jyrkkä, eikä Palmeiras tässä ottelussa täysin statisti ole, elleivät lontoolaiset paranna välierästä oleellisesti. Mielenkiintoinen tasonmittaus tämä joka tapauksessa on. Pieni tasoitusveto brasseille on paikallaan – illalla ollaan tämänkin suhteen viisaampia: Aasialainen tasoitus, Palmeiras +0.5 kertoimella 2,40.

LYÖ VETO MR GREENILLÄ