FC Barcelona ja Napoli kohtasivat torstai-iltana Camp Noulla pelatussa Eurooppa-liigan pudotuspeliottelussa.

Napoli johti ottelua avausjakson jälkeen Piotr Zielinskin osumalla, mutta Barcelona kampesi itsensä tasoihin toisella puolikkaalla Ferran Torresin rangaistuspotkumaalilla.

Barcelona hallitsi toista puoliaikaa mielin määrin, mutta ei onnistunut hyödyntämään lukuisia maalipaikkoja hyväkseen. Erityisesti Torresille avautui muutamakin huipputontti ottelun loppuhetkillä, mutta hän ei onnistunut huudattamaan Camp Noun yleisöä toistamiseen.

Päätösvihellyksen jälkeen Torres murtui kyyneliin ja hautasi kasvonsa käsiinsä. Hukatut maalipaikat ottivat selvästi koville. Barcelonan päävalmentaja Xavi osoitti kuitenkin tukensa joukkueen ”tuhlaajapojalle”.

– Sama tapahtui Luis Suárezille. Hän kamppaili maalintekovaikeuksien kanssa täällä ensimmäisten kuukausien aikana. Barcan paita painaa muutaman kilon enemmän kuin mikään muu maailmassa, Xavi sanoi.

– Mutta olen erittäin iloinen siitä, että sain hänet joukkueeseen. Hän tuo minulle paljon iloa.

– Hän on tehnyt maaleja koko elämänsä ja hän tulee tekemään niitä. Harjoituksissa hän on yksi eniten maaleja tekevistä pelaajista. Hänellä on ehdoton luottamuksemme.

Tammikuussa Man Citystä Barcelonaan siirtynyt Torres on pelannut uudessa seurassaan yhteensä kuusi ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia sekä antanut yhtä monta maaliin johtanutta syöttöä.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Ferran Torres after Barcelona’s 1-1 #UEL draw against Napoli this evening 💔

The forward had a golden chance to win the game late on...

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.