Lähde: Siirto pian valmis – Huuhkajien pelaaja siirtyy David Beckhamin seuraan, luvassa myös toinen kova hankinta

© Kuva: Juha Tamminen

Viime kaudella norjalaista Brannia edustanut Robert Taylor, 27, on hyvin lähellä siirtoa MLS:ssä pelaavaan Inter Miamiin. Asiasta uutisoi Miami Herald -lehti.

Huuhkajien pelaajaryhmään jo pidemmän aikaa kuulunut Taylor urakoi viime kaudella Norjan pääsarjassa 27 ottelussa, joissa syntyi mukavat tehot: kuusi maalia ja yhdeksän maaliin johtanutta syöttöä. Kovat tehot eivät kuitenkaan auttaneet Brannia säilymään sarjassa. Näin ollen siirto on tullut ajankohtaiseksi hyökkäävän keskikenttäpelaajan kohdalla.

Uutisoimme jo aiemmin Inter Miamin kiinnostuksesta Tayloria kohtaan ja nyt siirto on Miami Heraldin mukaan pian maalissa.

Taylorin lisäksi Inter Miami on vahvistumassa muun muassa Valioliigasta tutulla laitapuolustajalla, DeAndre Yedlinillä, joka on tällä hetkellä ilman sopimusta. Yhdysvaltain maajoukkueeseen kuuluva Yedlin siirtyi vuosi sitten Newcastlesta Galatasarayhin. Turkkilaisseura maksoi kuitenkin tammikuussa Yedlinin sopimuksestaan ulos.

Inter Miamissa Taylor olisi todellisten legendojen seurassa. Seurapomona häärii itse David Beckham, joka on ollut perustamassa seuraa. Joukkueen päävalmentajana työskentelee Phil Neville.

Joukkueen kapteeni on kovan luokan supertähti Gonzalo Higuaín. Kokoonpanosta löytyy myös Blaise Matuidin ja Kieran Gibbsin kaltaisia tuttuja nimiä. Aiemmin siirtohuhuissa seuraan on myös yhdistetty PSG:tä edustava Lionel Messi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.