AS Roman päävalmentaja José Mourinho oli raivoissaan joukkueelleen hänen suojattiensa hävittyä tiistaina Internazionalelle 0-2 Italian Cupin puolivälierässä, kertoo Corriere dello Sport.

Lehden mukaan Mourinho teki selväksi, että hänen mielestään Roman pelaajien henkinen kantti ei kestä isoja joukkueita vastaan. Pelaajien lisäksi läksytystä olivat kuuntelemassa myös joukkueen taustajoukot lääkintähenkilökuntaa myöten.

– Haluan tietää, miksi te paskotte housuihinne ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana, sanoi Mourinho Corrieren mukaan.

– Ja sitten haluan tietää, miksi paskoitte kymmenen minuutin ajan housuihinne Milania vastaan (tammikuussa). Jokainen teistä teki niin, kukaan ei ole poikkeus.

– Haluan tietää, miksi teistä on tullut niin pieniä viimeisten kahden vuoden aikana, kun vastassa on iso joukkue. Jos me olemme pieniä, niin tuomarit kohtelevat meitä sellaisina. Inter on superjoukkue, mutta sen sijaan, että te motivoituisitte siitä, te paskotte housuun.

– Miehen pahin puute on munattomuus ja persoonallisuuden puute. Pelkäättekö isoja pelejä? Menkää sitten pelaamaan Serie C:hen, ilman paineita, ilman mestareita ja isoja stadioneita. Teiltä puuttuu pallit, ja se on miehelle pahin puute.

Mourinhon aloitti Roman peräsimessä viime kesänä. Giallorossi on 24 kierroksen jälkeen Serie A:ssa seitsemäntenä, kuuden pisteen päässä neljäntenä majailevasta Juventuksesta.