Vaikka PSG pelasi joukkueena erinomaisen ottelun tiistaina Real Madridia vastaan (lue 1-0-voitosta lisää täältä), ei tahtipuikkoa heiluttanut seuran keulakuvaksi viime kesänä hankittu Lionel Messi, vaan pikemminkin Kylian Mbappé tai Marco Verratti. Arvostettu ranskalaislehti L’Équipe arvioi Messin koko PSG:n huonoimmaksi pelaajaksi ottelussa (lue lisää).

Messi on tehnyt tällä kaudella pelaamissaan 21 PSG-ottelussa hänelle vaatimattomat tehot seitsemän maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Toisen aikamme suurpelaajan Cristiano Ronaldon kokonaistehot eivät ole kovin paljon paremmat. 28 Manchester Unitedissa pelatussa ottelussa on syntynyt 15 maalia ja kolme maalisyöttöä. Portugalilainen teki tiistaina Brightonin verkkoon vuoden 2022 ensimmäisen maalinsa. Sitä edeltänyt maaliton jakso oli hänen pisimpänsä sitten vuoden 2009.

Kolmas jalkapallolegenda, englantilainen Gary Lineker muistutti Twitterissä siitä, että yksi aikakausi on kiistatta lähestymässä loppuaan. Niin mahtavia pelaajia kuin seitsemän Ballon d’Oria voittanut Messi ja viisinkertainen voittaja Cristiano Ronaldo ovatkin, ikuisen nuoruuden lähdettä hekään eivät ole löytäneet.

– Messi täyttää 35 kesäkuussa. Ronaldo on juuri täyttänyt 37. Meidän pitää luultavasti laskea odotuksiamme. He tekevät edelleen suurenmoisia juttuja, mutta edes nämä jalkapalloilevat jumalat eivät voi uhmata aikaa ikuisesti, Lineker kirjoitti.

Gary Lineker

@GaryLineker
Messi is 35 in June. Ronaldo has just turned 37. We should probably lower our expectations. They still do wonderful things, but not even these footballing Gods can defy father time forever.

Nubaid Haroon

@RamboFYI
I love Messi and Ronaldo but they both look so desperate to do something atm