Mestarien liigan neljännesvälierät jatkuivat keskiviikkona kahden ottelun voimin. San Sirolla vastakkain asettuivat Internazionale ja Liverpool. Red Bull Arenalla Salzburg puolestaan isännöi Bayern Müncheniä.

Italiassa nähtiin kaksijakoinen ensimmäinen osaottelu, jossa avausjaksoa hallitsi englantilaisvieraat ja toisella puoliajalla hallitsevampi osapuoli oli puolestaan kotijoukkue. Kamppailun ainoat osumat nähtiin kuitenkin vieraiden toimesta toisella jaksolla, kun Roberto Firmino ja Mohamed Salah onnistuivat maalinteossa. Näin ollen merseysidelaiset lähtevät Anfieldilla pelattavaan toiseen osaotteluun suurena suosikkina etenemään jatkoon.

Itävallassa puolestaan Bayern lähti kamppailuun suurena ennakkosuosikkina. Salzburg pystyi kuitenkin haastamaan saksalaisjätin ja se oli pitkään kiinni yllätyksessä, kun Chikwubuike Adamu vei kotijoukkueen johtoon avausjaksolla. Kingsley Coman iski kuitenkin Bayernille tasoitusosuman aivan varsinaisen peliajan viimeisillä hetkillä.