Pep Guardiolalta tyrmistyttävä arvio: Valioliigan mestaruuteen vaaditaan ”uskomaton” pistemäärä

© Kuva: Getty Images

Manchester City on vahvasti kiinni toisessa peräkkäisessä Valioliigan mestaruudessa.

Pep Guardiolan luotsaama ryhmä johtaa Valioliigaa yhdeksän pisteen erolla, kun kautta on reilu kolmannes jäljellä. Liverpool voi toki nousta rästipelinsä voittamalla kuuden pisteen päähän Taivaansinisistä.

On kuitenkin vaikea nähdä, että City antaisi mestaruuden lipua käsistään. Varsinkin, kun joukkue on tällä hetkellä pysäyttämättömässä vireessä ja on pelannut jo 14 valioliigaottelua putkeen ilman tappioita.

Guardiola kuitenkin väittää, että Valioliigan mestaruuteen vaaditaan tällä kaudella uskomaton pistemäärä, joko 95 tai 96 pistettä. Espanjalaisluotsin tyrmistyttävä arvio on melko älytön, koska Cityn lisäksi ainoastaan Liverpool voi enää yltää tuohon pistemäärään, ja se vaatisi Jürgen Kloppin ryhmältä 15 voiton putkea.

– Olemme pelanneet uskomattoman putken Valioliigassa – 14 ottelua, 13 voittoa ja yksi tasapeli, mikä on fantastista. Ja silti Liverpool on kulman takana, se osoittaa, kuinka hyvä vastustajamme on, Guardiola sanoi perjantain lehdistötilaisuudessa.

– Jos haluamme taistella Valioliigan voitosta, meidän on voitettava uskomaton määrä pisteitä näitä vastustajia vastaan, joita olemme kohdanneet viime kausien aikana monta kertaa. Siitä ei ole epäilystäkään.

– Piste-ero Liverpooliin ei ole mitään. Meidän on voitettava paljon pelejä, ja meidän on kerättävä paljon pisteitä. Varmasti yli 90 pistettä, luulisin että 95 tai 96 pistettä ollaksemme mestari. Olen siitä melko varma.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.