Paris Saint-Germain pelasi alkuviikolla vakuuttavan ottelun Mestarien liigassa ja kukisti neljännesvälierien avausosassa Real Madridin 1-0-lukemin.

Liekö kyse motivaation puutteesta vai mistä, mutta lauantaina kentällä nähtiin täysin erinäköinen PSG kuin alkuviikolla.

Europelipaikoista taisteleva Nantes yllätti PSG:n housut kintuissa ja ratkoi Ligue 1:n kärkipään ottelun jo avausjakson aikana. Randal Kolo, Quentin Merlin ja Ludovic Blas tekivät maalin mieheen ja taukolukemat kirjattiin 3-0.

[readmore from=PSG]

PSG:n kiri alkoi välittömästi toisen jakson alussa, kun Neymar onnistui maalinteossa 47. peliminuutin kohdalla. Brasilialaishyökkääjä sai tunnin kohdalla mahdollisuuden tehdä illan toisen osumansa, mutta hänen rangaistuspotkunsa tuli Nantes-vahti Alban Lafontin torjumaksi.

Kyseessä oli jo toinen rankkari, jonka PSG hukkasi kuluvan viikon aikana. Lionel Messi epäonnistui omassa yrityksessään Real Madridia vastaan. Jatkossa vetovastuu lienee Kylian Mbappélla, joka on onnistunut 75-prosenttisesti tämän kauden rankkareistaan.

Missattu rankkari myös tyrehdytti PSG:n kirin, eikä tähtisikermä saanut enää edes kavennusmaalia aikaiseksi. Tappio oli PSG:lle ensimmäinen Ligue 1:ssa sitten lokakuun kolmannen päivän. Joukkue oli pelannut 15 sarjaottelua putkeen kerryttäen pistetiliään.