Bayern München on voittanut Saksan Bundesliigan mestaruuden jo yhdeksän kertaa peräkkäin ja on matkalla kohti kymmenettä peräkkäistä mestaruutta.

Bayern johtaa Bundesliigaa yhdeksän pisteen erolla Borussia Dortmundiin.

Bundesliigan uusi toimitusjohtaja Donata Hopfen suunnittelee tuovansa pudotuspelit sarjaan tehdäkseen mestaruustaistelusta aiempaa jännittävämmän.

Bildin saamien tietojen mukaan Hopfenin tarkoitus on lisätä Bundesliigan mielenkiintoa ja tammikuussa toimitusjohtajan pestiin saapunut Hopfen harkitsee toden teolla pudotuspelien tuomista Saksan pääsarjaan.

Hopfenin mukaan pudotuspelien mahdollinen saapuminen Bundesliigaan johtuu pitkälti siitä, että tällä hetkellä vain yksi ja sama seura voittaa mestaruuden vuodesta toiseen. Pudotuspelit saattaisivat muuttaa tilannetta.

– Ei ole olemassa mitään varmaa tai ikuista. Jos pudotuspelien tuominen kilpailutilanteen parantamiseksi on tarpeellista, jotta aina sama seura ei voittaisi, tuomme sen, Hopfen totesi.

Ratkaisu olisi suorastaan raju, sillä pudotuspelit ovat käytössä vain harvassa Euroopan maassa, eikä niitä nähdä yhdessäkään huippusarjassa.

Lähde: MARCA