Afrikan mestaruuskisat
Senegal – Egypti
Sunnuntai 06.02. klo 21:00

Afrikan mestaruuskisoja on tahkottu nelisen viikkoa. Sunnuntaina homma laitetaan finaalin myötä pakettiin, ja loputkin pelaajat pääsevät takaisin seurajoukkueisiinsa. Mestaruudesta kisaavat Senegal ja Egypti. Kumpikaan ei ole täysin vakuuttanut tähän asti, mutta tulokset puhuvat puolestaan. Yhdellä tasolla finaali on Liverpoolin Sadio Manén ja Mohamed Salahin välinen kisa.

Senegal selvitti tiensä finaaliin kaatamalla Burkina Fason lukemin 3-1. Ottelu heräsi henkiin vasta loppupuolella: avausmaali nähtiin vasta 70 minuutin kohdalla. Senegalin maalihanat ovat auenneet kreivin aikaan, sillä alkulohkossa joukkue teki ainoastaan yhden maalin. Ilman poissaoloja finaaliin lähtevän Senegalin materiaali on joka paikalle ensiluokkainen, ja se on mestarisuosikki – vaikkei välttämättä ole koko kisojen ajan siltä näyttänytkään.

Egypti jatkoi yllätyksiään kaatamalla välierässä Kamerunin. Ottelussa mentiin pilkuille asti, ja Egypti on pelannut jatkopeleissä paljon ylimääräistä. Lisäksi välierästä Egyptillä on päivä vähemmän lepoaikaa, mikä voi pelin edetessä olla isokin asia. Monikaan ei odottanut faaraoiden menevän turnauksessa päätyyn asti, mutta pelilliset puutteet on korvattu hyvällä asenteella. Akram Tawfik on ainoa varma poissaolija – epävarmoja tapauksia on pari.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedoksi otetaan TurboVegasin boost-veto, jossa Senegalin mestaruudesta saa kertoimen 1,83. Tarjous on sen verran reipas, että se kannattaa käyttää hyväkseen – siinä on normaalikertoimeen verrattuna useampi kymmenys hyvää. Suosikki Senegal joka tapauksessa on, vaikka Egypti saattaa tässäkin ottelussa venyä.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA