Manchester Cityn kaikkien aikojen maalintekijä Sergio Agüero sanoo, että hän aikoo olla Argentiinan maajoukkueen mukana ensi talvena Qatarin MM-kisoissa, vaikka ei pääsekään itse pelaamaan.

Agüero, 33, joutui viime vuoden lopussa päättämään uransa ennenaikaisesti sydänvaivojen takia. Ennen eläköitymistään hän ehti esiintyä A-maajoukkuetasolla 101 ottelussa tehden niissä yhteensä 41 maalia.

Vaikka Agüerolle ei löydy enää paikkaa pelaajaryhmästä, hän haluaa olla Qatarissa mukana valmentajana tai vaikka vain tsemppaajana.

– Aion mennä Qatarin MM-kisoihin. Meillä on tällä viikolla tapaaminen. Haluan olla siellä. Valmennusryhmään liittyminen on yksi idea. Meidän on yritettävä sitä, kommentoi Agüero Radio 10:n haastattelussa Goalin mukaan.

– Haluan olla siellä, mutta mitä siellä tapahtuu? Totuus on, että jos menen MM-kisoihin, aion olla siellä jätkien kanssa. Aion mennä harjoituksiin.

– Se ei ole ongelma. Aion selvästikin olla siellä. Jos en voi mennä maajoukkueen mukana, menen sinne ja hengailen jätkien kanssa. Menen hieman motivoimaan heitä.