Serie A:n sunnuntain kärkiottelu oli Bergamossa pelattu Atalanta-Juventus. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin Danilon puskettua lisäajalla Juventukselle kulmapotkusta tasoituksen, mutta varsinainen kohokohta oli Atalantan johtomaali, jonka tykitti 76. minuutilla vapaapotkusta Ruslan Malinovskyi.

Vapaapotkun antanut Remo Freuler siirsi vain pallon vierelleen Malinovskiylle, ja ukrainalainen antoi palaa. Matkaa maaliin oli noin 30 metriä, mutta kierteinen ohjus leijaili vastustamattomasti takaylänurkkaan.

Malinovskyi jakoi itse videon omalla Twitter-tilillään, mutta varsin mielenkiintoista takakuvakulmasta. Klippi on nähtävissä alla.

Juttu jatkuu twiitin jälkeen.

Atalanta sai vapaapotkun, kun Juventuksen toppari Matthijs de Ligt kaatoi Malinovskyin kaukana rangaistusalueesta. De Ligt jutteli Malinovskyille heti pelin jälkeen, ja kertoi DAZN:n haastatteluss pelin päätyttyä, mitä sanoi hänelle.

– Oletin, että hänen olisi mahdotonta tehdä maalia sieltä! Kysyin jopa Malinovskyilta pelin jälkeen, että miten ihmeessä hän teki maalin 30 metristä. En ikinä olisi uskonut hänen onnistuvan siinä, De Ligt sanoi.

Juventus on 13 kierrosta ennen sarjan päättymistä yhdeksän pistettä sarjajohtaja AC Milanin perässä, joten mestaruushaaveet eivät kovin korkealla ole. Juventus ja Atalanta taistelevatkin lähinnä sarjan nelospaikasta ja pääsylipusta ensi kauden Mestarien liigaan. Nyt Juventus on kaksi pistettä Atalantaa edellä, mutta ottelun enemmän pelanneena. Myös Lazio ja AS Roma jahtaavat kaksikkoa edelleen.

Lähde: Football-Italia