Valioliiga
Southampton – Norwich
Perjantai 25.02. klo 22:00

Norwichin kausi Valioliigassa on ollut pääasiassa melkoista taaperrusta. Väliin joukkue yllätteli mojovasti, ja nousi hetkeksi pois sarjataulukon pohjalta. Nyt kanarialinnut ovat vajonneet sinne takaisin, ja sarjasopimuksen uusiminen vaikuttaa tällä hetkellä melko utopistiselta. Valitettavasti joukkue on melko riittämätön Valioliigaan. Helppoa ei tule olemaan tänäänkään, kun isäntänä on sarjataulukossa vuorikauriin lailla kiipeävä Southampton.

Viime viikonloppuna Evertonin kaatanut Saints on ollut alkuvuodesta elementissään: vieraissa kaatui Tottenham, ja molemmilta Manchesterin suurseuroilta niistettiin tasapelipiste. Viimeiset tusina valioliigapeliä ovat tuoneet vain kaksi tappiota. Varmoja poissaoloja Southamptonilla on kolme: Lyanco, Alex McCarthy sekä Nathan Tella ovat perjantaina sivussa, ja pari epävarmaakin tapausta on.

Norwichin maalivahti Tim Krul lähestyy pelikuntoa, samoin Lucas Rupp ja Jacob Sørensen. Pari poissaoloa on näiden lisäksi varmoja. Viime viikonloppuna Norwich meni johtoon Liverpoolia vastaan, mutta hävisi lopulta 3-1. Norwichin alakerta on ollut koko Valioliigan heiveröisin, ja omissa on kolissut keskimäärin yli kaksi kertaa per ottelu. Sillä lukemalla on hankala taistella sarjassa säilymisestä.

Lyö vetoa ottelusta:

Southampton on suuri suosikki, ja kotivoittoa haetaan kupongille. Saatavilla olevista tarjouksista paras on TurboVegasilla, josta otetaan siis Southampton voittaa ottelun kertoimella 1,60. Isommasta pitävät voivat paisuttaa kerrointa maun mukaan esim. tasoitusvedolla.

LYÖ VETO TURBOVEGASILLA