David Beckhamin omistama MLS-seura Inter Miami vahvisti perjantaina hankkineensa Huuhkajat-hyökkääjä Robert Taylorin.

Uutisoimme jo aiemmin siirron olevan hyvin lähellä toteutumista ja nyt siirto sai virallisen sinettinsä.

Viimeiset kaksi vuotta norjalaisseura Brannia edustanut Taylor, 27, allekirjoitti Inter Miamin kanssa kauden 2023 loppuun asti ulottuvan sopimuksen, joka sisältää option kaudesta 2024.

– Robert on taitava pelaaja, joka antaa meille vaihtoehtoja hyökkäyksessä, sillä hän voi pelata eri rooleissa niin laitahyökkääjänä kuin keskikenttäpelaajana. Hän tuo joukkueeseen lisää myös arvokasta kansainvälistä kokemusta, sillä hän on esiintynyt säännöllisesti Suomen maajoukkueessa. Olemme varmoja, että hänen hankkiminen auttaa meitä menestymään, sanoi Inter Miamin urheilutoimenjohtaja Chris Henderson.

Taylorin saa uudessa seurassaan joukkuekavereikseen todellisia maailmantähtiä. Inter Miamissa pelaavat muun muassa Gonzalo Higuaín ja Blaise Matuidi, jotka ovat tuttuja pelaajia Euroopan huippuseuroista. Joukkuetta luotsaa Manchester Unitedista tuttu Phil Neville.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.