Argentiinalaispelaaja harmitteli kaatunutta Barca-siirtoaan: ”Olen varma, että kesäkuussa on helpompaa”

© Kuva: Getty Images

29-vuotias vasen laitapuolustaja Nicolás Tagliafico oli tammikuussa erittäin lähellä siirtyä Ajaxista Barcelonaan. Asioista oli jo melko pitkälle sovittu, kunnes Ajax päätti luopua siirrosta.

Syy siihen oli, että Barcelona pystyi toteuttamaan siirron vaikean taloustilanteensa takia vain lainasiirtona, eikä se riittänyt Ajaxin urheilujohtaja Marc Overmarsille joka sai vähän myöhemmin seurasta lähtöpassit julki tulleen seksuaalisen ahdistelunsa takia.

Tagliafico on saanut tyytyä tällä kaudella rotaatiopelaajan rooliin melko niukalle peliajalle. Hänen sopimuksensa kattaa vielä ensi kauden, mutta argentiinalainen myöntää kesäsiirron olevan varsin hyvin mahdollista. Kenties juuri Barcelonaan.

– Sillä hetkellä (tammikuussa) siirto oli molemmille seuroille hankalaa, mutta olen varma, että kaikki on kesäkuussa helpompaa, Tagliafico sanoi argentiinalaiselle TNT Sportsille.

Ajaxin uskotaan pyytävän Tagliaficosta melko maltillista hintaa, ja Barcelonalla on vasemmalla tarvetta Jordi Alban varamiehelle. Tagliafico sopisi siis kuvaan edelleen hyvin. Siitä hän ei silti ole katkera, että siirto tammikuussa jäi toteutumatta.

– Tuuletin tunteitani. Ei ole mitään syytä pitää jotain sellaista sisällään. Se on nyt mennyttä, ja nyt meidän pitää keskittyä tähän hetkeen, Tagliafico jatkoi.

– Se oli mahdollisuus, jota en olisi saanut kadottaa. Se oli ainutlaatuinen tilaisuus.

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että Tagliaficon toive Barcelonaan siirtymisestä voi toteutua kesällä. Barca olisi tällöin hänen toinen seuransa Espanjassa, sillä mies pelasi Real Murciassa Espanjan toisella sarjatasolla kaudella 2012-2013. Sen jälkeen hän palasi vielä viideksi vuodeksi Argentiinaan ennen kuin siirtyi tammikuussa 2018 Ajaxiin.

Barcelona kohtaa sunnuntai-iltana kauden viimeisessä El Clásicossa Real Madridin. Ottelu alkaa kello 22 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Lähde: Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.