Ruotsi tarrasi kiinni Qatarin MM-kisakoneeseen, kun se voitti jatkoajan jälkeen Tshekin MM-jatkokarsinnan välierässä maalein 1-0. Ruotsin päävalmentaja Jan Andersson hermostui SVT:n toimittajan kysymykseen ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

SVT:n toimittaja Johan Kücükaslan kysyi Anderssonilta, mitä mieltä päävalmentaja oli itse ottelusta ja riittäisikö esitys Puolaa vastaan. Ruotsi kohtaa ratkaisevassa jatkokarsinnan finaalissa Puolan. Voittaja etenee MM-kisoihin.

– Oliko se mielestäsi surkea esitys? Andersson vastasi kysymyksellä.

Toimittaja vastasi:

– Sano sinä.

Sen jälkeen Andersson vastasi selvästi hermostuneena.

– Ei, kysyin koska olin kuulevinani tietynlaisen latauksen kysymyksessäsi. ”Mitä sanot teidän pelistänne? Riittääkö se Puolaa vastaan?” Ei aavistustakaan, koska emme tietenkään tule pelaamaan samalla tavalla Puolaa vastaan, Andersson vastasi.

Sananvaihto jatkui vielä hetken tulenkatkuisena. Lehdistötilaisuuden jälkeen Aftonbladet kysyi Kücükaslanilta, mitä mieltä hän oli Anderssonin vahvasta reaktiosta.

– Janne elää tunteella, eikä minulla ole mitään sitä vastaan. Mutta lehdistötilaisuudessa voisi olla hieman ammattimaisempi. Se on toki heti ottelun jälkeen ja siihen liittyy paljon tunteita. En ota sitä henkilökohtaisesti, toimittaja Kücükaslan vastasi Aftonbladetille.