Harry Maguire sai tyrmäävän vastaanoton Englannin kannattajilta – pelitoverit tukevat: ”Se oli naurettavaa”

© Kuva: Getty Images

Englanti ja Norsunluurannikko kohtasivat toisensa tiistaina harjoitusottelussa. Englanti voitti ottelun maalein 3-0.

Harry Maguire pelasi täydet minuutit Englannin puolustuksessa. Englannin kannattajat vihelsivät Maguirelle läpi ottelun Wembleyllä. Maguire on saanut huomattavasti kritiikkiä peliesityksistään kuluvalla kaudella.

Maguire sai tukea joukkuetovereiltaan ottelun jälkeen. Useat Englannin maajoukkuepelaajat puolustivat Maguirea sosiaalisessa mediassa.

– Olemme tehneet paljon töitä viimeisinä vuosina sen eteen, että rakennamme suhdettamme kannattajiin paremmaksi. Siksi Maguirelle buuaaminen ennen ottelua ei ollut oikein, Harry Kane twiittasi.

– Hän on ollut loistava pelikentällä ja antanut meille upeita muistoja, jonka vuoksi tätä on vielä vaikeampi ymmärtää. Hän ei ansaitse tällaista vastaanottoa. Hänellä on täysi tuki pukukopissa ja myös jokaisen kannattajan pitäisi tukea häntä.

Jack Grealish muistutti, miten hyvän pelin Maguire pelasi.

– Se (buuaaminen) oli naurettavaa. Tänäänkin hän oli loistava. Ensimmäinen maalimme käynnistyi hänen nousullaan, ja toinen hänen syötöllään Ollielle (Watkins). Aivan joka toppari ei pysty vastaaviin suorituksiin.

Jordan Henderson ei ymmärrä, miksi kannattajat vihelsivät Maguirelle.

– Millaisia meistä on tullut? Se mitä tapahtui tänään, on vain väärin. Ihmisenä, joka tahtoo voittaa Englannin kanssa, tunnen itseni onnekkaaksi saadessani jakaa pukukopin hänen kanssaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.