Real Madridin hyökkääjä Karim Benzema nousi keskiviikkona seuran kaikkien aikojen maalintekijätilastossa kolmanneksi, kun hän pudotti hattutempullaan Paris Saint-Germainin Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Los Blancos lähti jälkimmäiseen osaan jahtaamaan PSG:n 1-0-johtoa, mutta keskiviikkona maalinteon aloitti pariisilaisten Kylian Mbappé, joka vastasi joukkueensa osumasta myös otteluparin avausosassa.

Madrid kiri kuitenkin toisella puoliajalla pelin ja otteluparin voittoon, kun Benzema, 34, iski kolme maalia vajaan 20 minuutin sisällä.

Hän on nyt tehnyt 309 maalia Real Madridille, yhden enemmän kuin Alfredo Di Stéfano, joka oli ennen keskiviikkoa seurahistorian maalipörssissä kolmantena. Benzeman edellä ovat enää Raúl (323 maalia) ja Cristiano Ronaldo (450).

Benzema meni kuitenkin hattutempullaan Raúlin ohi Real Madridille tehdyissä Mestarien liigan maaleissa. Hän on nyt osunut Los Blancosin paidassa 67 kertaa puiden väliin Mestarien liigassa, kerran enemmän kuin Raúl. Benzeman 12 ensimmäistä maalia Mestarien liigassa tulivat hänen kasvattajaseuransa Lyonin paidassa.

Keskiviikon ottelun jälkeen Benzema paljasti, että avain PSG:n kaatamiseen oli ahnas prässääminen.

– Me tiesimme, että he eivät panikoi paineen alla, mutta se tekee heidän pelaamisestaan vaikeampaa, kommentoi Benzema Sky Sportsin mukaan.

– He eivät saa hyökkäyskolmikkoaan mukaan peliin, kun heiltä ottaa pallon pois ja antaa heille painetta.

– Sama ongelma on kaikilla joukkueilla, jotka haluavat avata palloa puolustuksesta maata pitkin. Prässääminen aiheuttaa heille ongelmia.

– On pakko sanoa, että meillä oli tuuria matkassa, kun hävisimme avausosassa vain 0-1. Mutta me tiesimme, että Madridissa odottaisi erilainen ottelu.

– Me puskimme eteenpäin, päästimme maalin, mutta olimme varmoja, että saisimme luotua maalipaikkoja. Tämä oli iso ilta Mestarien liigassa, ja me osoitimme, että olemme iso seura.

LUE MYÖS: