Ranskalaislehti L’Équipe kertoi maanantaiaamuna, että PSG:n harjoituskeskuksen seiniin on ilmeistynyt sunnuntain ja maanantain välisenä yönä graffiteja, joissa vaaditaan muun muassa puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin ja urheilutoimenjohtaja Leonardon poistumista PSG:stä.

Myös PSG:n kotistadionin seiniin oli ilmestynyt seurajohtoa vastustavia graffiteja.

PSG pelasi Bordeaux’ta vastaan sunnuntaina sarjaottelun Pariisissa ja voitti sen maalein 3-0. PSG:n ultrakannattajat vihelsivät läpi ottelun Neymarille ja Leo Messille aina, kun kaksikko koski palloon. PSG:n pelaajat marssivat ottelun jälkeen suoraan pukukoppiin, eivätkä kiittäneet kannattajia. Neymar ei myöskään tuulettanut maaliaan.

[readmore from=PSG]

PSG:n kannattajat ovat hyvin pettyneitä joukkueensa peliesityksiin. PSG putosi Mestarien liigasta viime viikon keskiviikkona hävittyään Real Madridille neljännesvälierissä yhteismaalein 2-3.

PSG:n ultrakannattajajärjestö Collectif Ultras Paris julkaisi lauantaina tiedotteen, jossa se ilmaisi suoraan epäluottamuslauseen Al-Khelaïfia ja muuta seurajohtoa kohtaan. Monituhatpäinen ultrakannattajapääty vaatii koko seurajohtoa eroamaan. Lue lisää täältä.

Collectif Ultras Paris ilmoitti maanantaina, ettei se ole yön aikana harjoituskeskuksen seinään ilmestyneiden graffitien takana.

Lähteet: L’Équipe, RMC, AS

Andrés Onrubia Ramos

@AndiOnrubia
El Parque de los Príncipes ha amanecido con pintadas por parte de los aficionados del PSG contra Leonardo y Nasser Al Khelaïfi. Ha comenzado calentita la semana para el conjunto parisino.

📸 @CulturePSG