Borussia Dortmundin kausi on ollut pettymys.

Dortmund on Bundesliigassa toisena kahdeksan pisteen päässä Bayern Münchenistä. Siinä ei ole mitään yllättävää, mutta Dortmundin kausi cup-kilpailuissa on mennyt pahemman kerran penkin alle.

Dortmund jäi Mestarien liigan lohkossaan kolmanneksi ja osallistui siten Eurooppa-liigan ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Glen Kamaran Rangers pudotti Dortmundin Eurooppa-liigasta yhteismaalein 6-4.

Tammikuussa Dortmund putosi Saksan cupista St. Paulin käsittelyssä, joten seura pelaa kevätkauden ajan ainoastaan Bundesliigaa.

Sport Bildin mukaan Dortmundissa nähdään seuraavan vuoden aikana merkittäviä muutoksia. Jopa 17 pelaajan sopimus päättyy kesään 2023 mennessä.

Marco Reusin ja Mats Hummelsin sopimukset Dortmundin kanssa päättyvät ensi kauden jälkeen. Sport Bildin mukaan Dortmund ei ole keskustellut kaksikon edustajien kanssa jatkosopimuksista. Lehden mukaan Dortmund suostuu tekemään kaksikolle uudet jatkosopimukset ainoastaan, jos he suostuvat merkittävään palkanpudotukseen.

Erling Braut Håland on jättämässä Dortmundin hyvin todennäköisesti kesällä. Lisäksi Dortmund on valmis myymään joko Julian Brandtin tai Thorgan Hazardin.